Anne Gard

HELHETS TERAPEUT 

 

Lydhealing med Tibetanske Syngeboller

     

De tibetanske syngebollenes opprinnelse er innhyllet i en fjern fortid, og er en gave fra sjamanistisk "Bon" religion som går forut for buddhisme i Tibet av århundrer .Bon-religion, fører sine tradisjoner tilbake til tiden før buddhismens innføring i Tibet på 700-tallet e.Kr. I århundrer har de vært brukt til healing og bevissthet transformasjon.

Syngbollene brukes innen meditasjon og til fysiske helbredelser - skålene 'karakteristiske blanding av harmonisk resonans blir brukt som et vibrasjons verktøy for å indusere stress reduksjon, chakra-balansering, energi synkronisering og spontan helbredelse. Lyden fra skålene får hjernen til å flytte inn i de dype Alpha og Theta hjernebølge frekvensene som induserer en dyp meditativ og fredelige tilstand, klarhet i sinnet, og sterkere intuisjon.

Når bollen plasseres direkte på kroppen gir lyden vibrasjoner som overføres til vårt blod, organer, vev, og cellulær hukommelse gjennom 80% vann i systemet vårt. Lydens vibrasjoner påvirker vårt nervesystem, engasjerer vår avslappings refleks og hemmer stress og smerte respons.

Enkelt sagt, de gir din fysiske, følelsesmessige, og åndelige energie tilbake til justering. Når disse energiene er justert, skaper dette den perfekte beholderen for healing.Det er mange lidelser som kan dra stor nytte av bruken av tibetanske syngeboller

 

 

Tingshas

Tingshas er sammensatt av to håndlaget bjeller cymbaler som brukes i meditasjon, healing, aura og miljø rensing. De høres ved å trykke hver liten cymbal sammen på kanten og gir en ren krystallklar klokke tone.

Tingsha cymbaler er et av de mest praktiske virkemidler for balansering  og avslapping for menneskesinnet. Tingsha tonene vekker oppmerksomheten og stimulerer helbredelsesprosessen.