Anne Gard

    HELHETSTERAPEUT 

 ET LIV I BALANSE 

 

 

 

FOREDRAG

 

EGO SOM SYKDOM OG KJÆRLIGHET SOM HELBREDELSE

Et unikt møte mellom to sterke damer som begge står godt i seg selv og som har en bred og lang erfaring med å jobbe med mennesker som føler at de har mistet seg selv på veien, mennesker som strever med hverdagen sin, følelsesmessige problemer, sorg og kriser. Gjennom dette foredraget krysses visdom og kunnskap med en dramatisk livshistorie som eksemplifiserer og matcher bredden av kunnskap som blir presentert.

Tematikken baserer seg på dette med Ego; hva det er, hvordan det påvirker oss og hvilken sammenheng og effekt egoet har på den fysiske og metafysiske kroppen. Det blir blant annet en spennende innføring i egoet`s opprinnelse og utvikling. Visste du for eksempel at egoet starter og tar form allerede i mors liv? Fosteret påvirkes av mors energier og følelser og forplanter seg biologisk og energetisk i barnet og legger grunnlaget for utviklingen av egoet i løpet av graviditeten. Med andre ord et tema som angår alle enten en har et bevisst forhold til det eller ikke.

Det vil bli en levende framføring med en salig blanding av humor, alvor og fakta og det er også noe alle og enhver kan ha interesse av uavhengig av livssituasjon og personlig standpunkt. En konfronterende holdning til eget ego kan avsløre dets bedrag og helbredes av kjærlighet.

Velkommen til et spennende og innsiktsfull foredrag hvor egoet`s forskjellige masker blir avslørt

Med kjærlig hilsen Anne Gard og Gogga

 

14.SEPTEMBER KL 17.00 - 2019

Sted : Karmøy Kulturhus, Åkrehamn, Rådhusvegen 71

Billettsalg v/inngang 

KR 350,- (Vipps eller kontant)