Anne Gard

HelhetsTerapeut

 

Gaiatun

Gaiatun er et bofelleskap/natursamfunn som ligger i Tana kommune i vakre Finnmark. Vår visjon er å sette mennesket og naturen i fokus. Verdien av et felleskap, og det å jobbe mot et felles mål, er saker vi brenner for. Det å leve rent og naturlig og utnytte naturens egne ressurser er en viktig del av veien dit. Derfor nytter vi oss av de iboende egenskapene vi selv besitter (vår intuisjon og kraft), samtidig som vi får den beste assistansen fra moder jord selv gjennom utvinning og bruk av naturmedisin.

Vi har mange planer for fremtiden. En av våre langtidsvisjoner er å bygge opp en økolandsby/et bofelleskap, permakultursamfunn, men allerede nå er vi i gang med ulike former for behandling, coaching og kursing. Dette er byggesteiner, som er i tråd med vår visjon for et balansert felleskap, og som på sikt vil føre til enda flere tilbud. For å bygge videre mot målet ser vi på unge/unge voksne som en viktig ressurs.

For oss på Gaiatun er fellesskap og erfaringsutveksling en viktig del av egenutviklingen. Det er derfor lagt opp til avtalte og kartlagte opphold både med eller uten overnatting. Dette er et sted der barn/unge, familier, enslige og eller bedrifter kan komme på tilrettlagte opphold. Enten for å lære mer om seg selv og hvordan nå eget potensiale gjennom egenutvikling, forstå og akseptere sine egne evner/ressurser eller ta del i å skape en større forståelse av barn/unge med evne til å " se ", samt veiledning for foreldre/foresatte/ helse og sosialomsorg til hvordan være der for barna/ungdommen på den beste måten.

For bedrifter som ønsker en annerledes opplevelse som ramme rundt sine møter eller konferanser har vi bedriftsbookinger. Dette inkluderer overnattinger og måltider i unike omgivelser, med mange muligheter for rekreasjon mellom det faglige.

Polmakmoen Gaiatun blir drevet av Anne Gard og Stig Are Hustoft. Begge er lidenskapelig opptatt av det de driver med, har mengder av kunnskap, gjestfrihet og ønske om å dele sine visjoner og lærdommer med andre.