TILBAKEMELDINGER

 

Hvis du har et genuint ønske om å bli en bedre utgave av deg selv, så har du kommet til rett person. Jeg anbefaler Anne Gard på det sterkeste, med hånden på hjertet. Hun er faktisk en terapeut som klarer å omvende mørke til lys. Under min selvutviklingsprosess hos Anne Gard, har jeg erfart at Anne Gard er en dame med en
enorm forståelse, visdom og kunnskap om livet; om det å være et menneske i medgang og motgang.

 

Hun jobber genuint i fra hjerte om å hjelpe deg som menneske. Til å kunne se hva slags blokkeringer og hvilke blokkeringer du har, som gjør at livet kanskje ikke ble slik du hadde forventet eller ønsket. Hun evner å se hvilke endringer som må til, for at disse blokkeringene skal forløses, slik at du kan oppnå de mulighetene som er ment for deg. Anne Gards geniale måte å jobbe på er å trigge ditt Ego. Hensikten er at en selv skal bli bevisst på våre gode og dårlige sider, og hvilke omfattende konsekvenser egoet kan gi oss.

 

I kombinasjon med å trigge, så jobber hun med å styrke og bygge opp sjelen og sinnet ditt, til å bli den autentiske deg med kraft og integritet. Jeg har sjelden opplevd en terapeut med en slik ærlighet og oppriktighet.

 

Anne Gard gir kvalitet ifra det sekundet du ønsker å samarbeide med henne, og som sagt; når du løser livets koder, så kommer suksessen helt av seg selv. Det å møte seg selv i døren er ikke lett og kan være svært ufordrende, men det er verdt alt arbeid. Jeg er utrolig takknemlig Anne Gard for at du viste meg min sjelevei.

 

Kine Johnsen
Psykiatrisk Sykepleier & Healer, Vestlandet

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Vedrørande Anne Gard

Dette er ein generell uttale på grunnlag av at eg har vore legen hennar i 18 år. I denne tida har eg lært henne å kjenna som eit engasjert og kreativt medmenneske utover pasientrollen. Ho ha fortalt mykje om jobben sin som healer som ho kombinerer med støttesamtaler med bakgrunn i lang terapeutisk røynsle. 

 

Det er uvanleg at eg som fastlege kan tilrå alternativ behandling. Men i hennar tilfelle kan eg det med fylgjande grunngjeving :

 

Healing som ho driv er rituelle handlingar som truleg har sterk påverknad på emosjonelle og vegetativt styrande deler av hjernen. Og det er ingen mystiske teoriar om kva som går føre seg, slik ein ofte møter det i alternativ behandling. Og som ein skulemdisinar vanskeleg kan førehalda seg til. 

 

Moderne hjerneforskning og nyare kognitive og atferdskorrigerande trapeutiske metodar har gitt eit nytt syn på menneskeleg atferd som gjer healing til eit verktøy som går å skjøna på ein ny og meir vitenskapeleg måte. Placebo er ikkje innbildning lenger men induserte hjerneorganiske prosessar som kan endra subjektiv oppleving i stor grad, men og kroppslege funksjonar.

 

Når Anne kombinerer dette med kvalifisert og klok samtale dekker dette i tillegg eit behov som er svært etterspurd, men som ikkje blir tatt vare på her til lands. Lettare og vanskeleg definerbare psykiske plager og livsvanskar blir ofte enten medikalisert eller avvist av helsevesenet. 

 

Når ho i tillegg er varsom med å ta seg av meir alvorlig liding som treng medisinsk hjelp dekker ho eit stort behov, og har vore til stor hjelp for ei rekke menneske som ikkje hadde hatt anna alternativ.

 

Eg kan difor tilrå henne som terapeut i ei viktig nisje og som representant for ein alternativ medisin som gir meining for meg som skulemdisinar.

 

Med vennlig hilsen Eivind Vestbø,

Spesialist i allmennmedisin 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Da jeg traff Anne for første gang hadde jeg jobbet som akupunktør og sykepleier i noen år. Jeg hadde jobbet litt med healing også, men hadde problemer med å komme ordentlig igang med dette. Jeg var veldig på søk etter noe som manglet i jobben min, og tenkte på videreutdanninger i mange forskjellige retninger uten å helt finne eller vite hva jeg lette etter. Det første Anne spurte meg om da vi møttes var "hvorfor jobber ikke du som healer?" Hun kunne se mine evner og hva som manglet i mitt liv.


Etter to healinger hos Anne fikk jeg en åpning som er vanskelig å beskrive. Det var som en dør som åpnet seg, og mulighetene og mine evner åpenbarte seg for meg på en måte som jeg aldri har opplevd maken til! Denne åpningen førte til at jeg kom ordentlig igang med å jobbe som healer, og jeg opplever at det jeg var på leting etter tidligere, nå er funnet. Jeg jobber fortsatt som akupunktør og healer, og jeg underviser nå også andre i healing.

I etterkant av de to første healingene har jeg fått flere sterke healinger av Anne. I tillegg til å være en svært dyktig healer, er også Anne en fantastisk coach og veileder, som evner å sette seg inn i det meste. Hun har vært uunnværlig for meg mange ganger i mange ulike sammenhenger gjennom sin coaching og veiledning, og også gjennom sitt sterke klarsyn.En varm takk til Anne, som ga mitt liv en ny og spennende vei <3 <3 <3


Elin Ellinggard Bøe, 

Akupunktør, healer og sykepleier

Balestrand, Sogn & Fjordane 

~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Då eg møtte Anne var eg ganske sliten og hadde behov for et opphold hos henne for å ”ladde opp batteria”. Eg tenkte at eg måtte sjukmelde meg, om eg ikkje blei betre. Eg hadde helga etter også planar om å delta på NM i skifeltskyting, ein sport der ein går på ski og skyt på avstandar opp mot 500m. Det såg ikkje lyst ut å klare å fortsetje i jobb og samstundes yte sitt beste på ski, når ein følte seg heilt på ”felgen”. 

 

Anne hjelpte meg å få energien tilbake ved hjelp av fleire teknikkar. Ho forklarte kor viktig det er å ha folk rundt seg som gir energi, og som ikkje tappar ein for energi. Eg lærte å bli bevisst på kor langt innpå seg ein skal sleppe personar, nokre personar kan ta energi frå ein dersom desse får kome på tett inn på livet. Eg var periodevis ganske stiv i nakken, men dette var noko Anne kunne hjelpe med.

 

Eg skulle gjerne vore lenger, men ei helg gjorde at eg slapp å sjukmelde meg, men hadde energi til å stå på vidare. I tillegg fekk eg delta på NM, og vann til slutt NM. Det var ikkje den store deltakinga, men likevel klarte eg å prestere både på skyting og skigåing og vinne.

 

Takka vere flott hjelp frå Anne , er eg i betre form, og eksamen ved sidan av jobb, gjekk også fint. Det har vore hektiske veker med høgt press, men no er alt over. Det er godt å ha kome gjennom ein vanskeleg periode, og hjelpa som Anne gir, er utvilsamt eit godt alternativ for dei som kjem for kort i skulemedisinen.

Denne hjelpa, som Anne gir, femner om så mykje, og uansett kva ein treng hjelp med, har Anne ein teknikk som kan vise vegen vidare. Vonar at dei som slit, vil ta konktakt heller enn å vente til det er for seint. Det er verdt eit forsøk å få hjelp.

 

 Med helsing Anna K. Hellevang,

Kvinnherad, Hordaland 

~~~~~~~~~~~~~

 

 

Tusen takk for all hjelp, jeg har fått et helt nytt liv etter 3 mnd coaching. Jeg kan sterkt anbefale Anne Gard om du er villig til å jobbe med deg selv.

 

Lillian, Oslo

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Tusen takk for all hjelp og støtte i en vanskelig livssituasjon. Du hjalp meg til å se meg selv og forstå meg selv på en helt ny måte og slik endret hele min livssituasjon seg. Jeg har sluttet å skade meg selv både fysisk og psykisk og ikke minst har jeg lært å elske meg selv og forstå mine egne evner. Jeg har fått et helt nytt liv og det siste året har bare vært helt fantastisk ! Tusen takk kjære Anne fordi du aldri gav meg opp, du er "one of a kind " og amazing !!

 

Beste hilsen fra Gjertrud

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Om du sliter med å se deg selv og forstå signalene i kroppen din så vil jeg anbefale noen timer hos Anne. Hun jobber på en måte som jeg har savnet hos mange andre terapeuter. Hun er veldig direkte men det var akkurat det jeg trengte for å kunne face meg selv og komme meg videre og ikke minst forsto jeg hvorfor hverdagen min ble slik den var, nemlig full av kaos og negative mønster. Jeg har lært viktigheten av å sortere og håndtere mine utfordringer på en positiv måte. Takk Anne for at du tok i mot meg og for at du tar deg tid !

 

Hilsen Siri, Oslo

~~~~~~~~~~~~~~~~

Utrolig flott og viktig foredrag, Tusen takk ! 

 Anbefales!  Åse 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Helt siden jeg var ei lita jente så har jeg alltid følt meg anderledes enn de andre vennene mine..men jeg har ikke klart å sette ord på hva det var..jeg hadde en tøff barndom,med mye bitterhet og sorg.noe jeg aldri fikk lagt bak meg,og som har plaget meg helt til voksen alder.Jeg fikk vite om Anne gjennom ei kollega..å jeg var ikke i tvil at hu skulle jeg ha kontakt med..

 

Etter jeg begynnte å gå til Anne så har veldig mye åpnet seg for meg på det indre plan.Jeg fikk en ro inni meg som jeg aldri har følt før..jeg fikk arbeidet mye ut, å har klart å lagt bak meg bitterhet og sorg fra barndommen,å bare det i seg selv har vært med på å forandre meg som både mor og på andre områder.
Jeg har endelig begynt å sette ord på ting,jeg har blitt selvstendig,å ser  livet med helt andre øyne enn jeg noen gang har gjordt før.

 

Jeg har fått treffe andre mennesker hos Anne som jeg har kjent meg igjen i,som og har følt seg anderledes å det har vært så godt å snakke om det å få satt ord på.Den ensomheten jeg alltid har kjent på skremmer meg ikke lenger,fordi jeg vet nå hva slags evner jeg har som jeg holder på å bli bedre kjent med ,å kjenne at de utvikler seg mer og mer for hver gang jeg har vært hos Anne er helt utrolig. Jeg har også fått jobbet med og møtt energier hos Anne og dermed fått bekreftelser på at det virkelig finnes noe(n) på den andre siden.

 

Det er så avkobling å komme inn til Anne,da blir alt annet glemt å jeg bare "er"..å hver gang jeg er der får jeg føle noe nytt på kroppen..å hver gang jeg kommer hjem så har jeg lært noe nytt og spennende om meg selv .Det gjelder å lytte til kroppen sin,å de signaler den sender ut,å bli mer bevisst på seg selv :) 

 

Jeg er så utrolig imponert over hvordan Anne jobber med mennesker,åpner huset sitt for de som trenger veiledning ,påfyll av energi eller bare en avkobling fra alt ..Jeg er så takknemmelig for alt hu har gjordt for meg..å hvordan hu har stillt opp når jeg trenger det som mest:)gleder meg til hver gang jeg skal inn til hu,det er en utrolig opplevelse og reise i seg selv som  jeg unner andre å oppleve:) Tusen takk Anne,kjempeglad i deg

Janne - Haugalandet Bokn

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Det er mer mellom himmel og jord.

 

Det høres nok litt banalt ut når jeg begynner med; det er mer mellom himmel og jord. I familien vår har en alltid tenkt at når noe uforklarlig skjer, så er det en naturlig forklaring på det, punktum finale.

 

Det som gjordet at jeg endret mening om akkurat dette med uforklarlige hendelser, uten naturlig forklaring, var etter at vi kjøpte oss et hus for ca. ett par år siden. Hunden vår begynte å endre personlighet med å bare ligge å sove og sove. Magen hans begynte også å bli trøblete. Det førte til at hunden vår måtte hyppig til dyrlegen, og vi følte han aldri ble skikkelig frisk og leken, slik han hadde vært før innflyttingen til det nye huset. Samtidig som dette skjedde med hunden vår, begynte både jeg og resten av familien å merke at vi også ble utrolig energiløse. Vi hadde ikke den samme gnisten til å være aktive med blant annet frilufts interessene våre, ha besøk/gå på besøk eller være entusiastiske til livet.

Det aller verste var nok at vi opplevde at søvnen ble dårligere. Vi ble vekket opp av natten av noe vi ikke kunne se, som vi ikke kunne finnen naturlige forklaringer på. Den dårlige søvnen påvirket fokuset og konsentrasjonsevnen vår både i familielivet, arbeidslivet og det sosiale livet. Dette ble svært slitsomt.

Det var rom i huset som vi unngikk å være i, fordi vi følte et ubehag med å oppholde oss i disse rommene. Vi ønsket heller ikke å fortelle dette til noen, for vi følte at det ikke var noen som ville forstå; fordi vi hadde ikke noe konkret å vise til, med de uforklarlige hendelsene som styrte på inne i huset. Vi ble så utkjørt, at vi ble nesten desperate til å komme oss bort fra huset. Noe som ville være veldig trist, siden huset har en fantastisk beliggenhet.

Ved en tilfeldighet kom jeg over en link til Anne Gard. I min desperasjon til å få hjelp kontaktet jeg henne, og forklarte henne situasjonen. Hun var villig til å komme hjem til oss sammen med sin kollega Inger Cecilie Torvestad, og det første hun sa når hun gikk inn hoveddøren, var at det var en veldig tung energi inne i huset.Anne sammenlignet det som å være ombord i en båt på et stormfullt hav eller som å befinne seg i en karusell. De brukte fem seks timer og arbeidet nøysomt med rom for rom.

 

Umiddelbart merket vi endring i huset. Det ble på en måte en annen stillhet. En annen ro. En annen atmosfære. Både inne i huset og inni oss selv. Spesielt merket vi endring på søvnen. Endelig kunne vi sove hele natten uten å bli vekket av det uforklarlige. Det var en fantastisk følelse. Rett og slett ubeskrivelig. Nå var det godt å være i alle rom. Vi følt en annen livsglede og en annen motivasjon for livet.

Hunden vår som hadde vært syk en lang lang tid, ble frisk.Han ble mer leken, kvikk og aktiv, og ikke minst mer kontaktsøkende. Han hadde lyst på kos og han lå ikke bare i kassen sin å sov. Nå har det snart gått tre måneder og alt har endret seg.

 

Hver og en av oss i familien føler at livsgnisten vokser og vi føler at vi har fått livene våre tilbake på en uforklarlig måte. Derfor har jeg kommet frem til; at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi mennesker kan forklare. Det beviste Anne Gard og Inger Cecilie denne dagen, da de fjernet noe fra huset som definitivt påvirket oss som familie negativt.

 

Tusen takk Anne Gard og Inger Cecilie for den fantastiske jobben dere har gjort med huset vårt, og for at vi har fått livene våre tilbake.

 

 Kine 

 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Takk for sterkt flott foredrag og nydelig sted dere var på ❤️ Kommer med glede att ved en seinere anledning.

 Anbefales   Anne Nygård

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne kom inn i livet mitt etter anbefalinger, dette var en dame jeg «BARE MÅTTE TREFFE» iht det jeg ble fortalt. Takk og pris for at en av og til kan lytte til andre. Når jeg ser tilbake på den dagen da jeg kom i kontakt med Anne, så var jeg helt fortapt med et utrolig svært ego, mislikte meg selv, lei av livet og viste ikke hvem jeg var. Den dagen jeg var så heldig å få veiledning av Anne er det beste som har hendt meg !!!! 

 

Da traff jeg for første gang et menneske som såg meg bak alle maskene mine. Som ikke var redd for å sette finger på alle de rette plassene, for at en skulle kunne reflektere over en selv, sine oppførsel, forståelse av livet og finne seg selv. For første gang fant jeg et menneske som jeg kunne åpne meg opp for på alle plan uten fordømmelse.

 

Hun har vist meg at en er selv ansvarlig i sitt eget liv, at jeg kan velge selv hvordan jeg skal møte andre mennesker, alle har sin reise i livet og og det er ikke min oppgave å bedømme andre sin reise. Jeg er kun ansvarlig for meg selv. Nå prøver jeg etter beste evne å finne balanse i livet mitt, om det er tanker, hvordan en samspiller med andre eller hvordan en behandler sin egen kropp. Ånd, kropp og sinn som Anne sier. 

 

Det har vært en tung og hard vei å møte seg selv på så mange plan, og det har ikke vært like lett, en fornekter, banner, beskylder andre, gråter, skyldfølelse, ja en er innom det meste av følelser. Men så åpner en øynene etterhvert og våger en å se seg selv, godtar, og til slutt så akseptere seg selv. Takk Anne !

 Mvh Arne, Trøndelag

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 Jeg har vært hos Anne for healing, og jeg skulle gjerne beskrevet det, men det var en så fantastisk følelse for meg, så det kan eg bare anbefale alle og prøve! Jeg tilbrakte også to netter hos Anne nå nylig, da jeg var rådvill, jeg hadde mistet meg selv, selvtilliten var lav, energien var borte, jeg eksisterte men levde ikke, alt lys var dempet, jeg klarte ikke å ha egne meninger, ta egne valg, jeg stolte ikke på meg selv eller var åpen til å ta imot beskjedene og tegnene rundt meg (noe jeg heller ikke trodde var mulig for meg). Ikke kunne jeg stille opp for hverken barna mine, forloveden min, familie eller venner, for jeg visste nesten ikke hvilken vei jeg skulle bevege føttene for å gå på frem, bare for å poengtere hvor liten tilliten til meg selv var. 

 

 Jeg har en hel haug med helseproblem, noe som forverres alt etter hvor psyken min er, og jeg har vore sengeliggende siden ny året startet mer eller mindre. Jeg kontakter endelig Anne igjen, og ho sier selvfølgelig ja til å hjelpe. På bare to dager så hjelper ho meg med å bygge opp selvtilliten, finne styrken igjen, åpne opp på en måte jeg ikke trodde at gikk hos meg, jeg såg ting og følte ting sterkere enn noen gang, det er egentlig ganske ubeskrivelig. 

 

 Jeg har en lang vei og gå, mangen kamper å stå i, men føler meg mer enn klar til å gå de i møte! Det som er så fint med Anne, er at ho veileder deg til å finne svarene i deg selv, noe som kan være skremmende, men befriende! Jeg har stor tillit til ho, og jeg har vanskelig for å ha tillit til noen. 

 

 Anne er så god, trygg og varm, ho kan være veldig direkte, men med ydmykhet allikevel. Ho er ei dame med den reneste sjela, som tror på at alle fortjener en ny kjangs og som aldri dømmer deg uansett. Jeg kan anbefale Anne på det sterkeste! 

Vennlig hilsen Monica F. Jensen

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fantasisk foredrag !, anbefales <3
Bente Rosseland Leirvoll 
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kjære Anne.Tusen takk for at du gjer av tiden din, og at du er der når en trenge å sortera tankane. Du er et varmt og generøst menneske, som jeg sette utrolig stor pris på. Takk for at du er du. Mange klemmer fra Monica. Glad i deg. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg kan anbefale coaching av Anne Gard, tøff dame om du virkelig ønsker å komme deg ut av negativ sirkel. Hun er direkte men vet hva som trengs for de som ønsker og jobbe med seg selv. Takk Anne, jeg fikk min etterlengte jobb - helsen er på plass og du har virkelig gitt meg en ny hverdag !

Mvh Trine, Oslo

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg har kjent Anne i over 13 år og jeg kan takke henne for at jeg er der jeg er i dag, da hun har vært en veldig viktig støttespiller i mitt liv som jeg har blitt så utrolig glad i. Jeg var ganske ung da jeg kom inn til henne første gang, men jeg kan aldri glemme hvor godt å varmt jeg ble mottatt. Jeg følte meg trygg med en gang fordi Anne så rett gjennom meg med kjærlighet å uten noe som helst fordommer og jeg lærte veldig fort at jeg ikke kunne skjule noe for henne. 

Døren har alltid åpen for meg å jeg kan ringe henne når som helst når jeg trenger henne, noe jeg er utrolig takknemlig for. For meg var det en stor gave å bli sett for første gang i mitt liv. 

En av faktorene til at jeg føler meg så trygg med henne er at Anne er veldig direkte å kaller en spade for en spade. Selv om jeg nødvendigvis ikke alltid liker det hun har å si når hun treffer et sårt punkt i meg så er jeg veldig glad for at hun gjør nettopp dette når hun coacher meg. Ved å trykke på trigger punktene mine så har  jeg fått bli kjent med skyggesidene mine samt ting som jeg har undertrykket i meg selv. Hun har  lært meg å reflektere å face ting og ikke minst så har hun  lært meg å se meg selv ut i fra flere ståsted. 

Det har vært den beste formen for vekst å selvutvikling i mitt tilfelle. Anne er veldig flink i jobben hun gjør å hun ser hele menneskets verdi bak alle fasadene og maskene som vi har en tendens til å skjule oss bak. 

Hvis du står i en vanskelig situasjon eller vil jobbe med selvutvikling så er Anne absolutt den rette personen å gå til, men veiledningen kan kun hjelpe hvis du er villig til å ta ting innover deg å se/face deg selv.

Uansett hvor du befinner deg i livet så kan Anne fungere som en veiviser på veien til å finne ens egen verdi og kjærlighet til deg selv, nettopp fordi hun kan se dette i alle mennesker. 

Shalima Karlsen

~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
 glad på dine vegne Anne  anbefale alle å gå på foredraget!! Fantastisk lærerikt og absolutt nåke for alle!!
Silje N. Ramsvik 
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

Anne Gard, du fantastiske menneske som jeg hadde en utrolig dragning til for mange mange år siden..Tror første gang jeg kom over deg var på Nettby! Men til slutt tok jeg kontakt med deg og sa hei.

Du ble en mentor for meg etter dette. Jeg aner ikke hvor mange timer vi har på telefonen , om jeg sier 1000 timer så tror jeg at det er enda fler! Vi har forløst sammen, reflektert sammen, grått sammen ja vi har klemt hverandre i hjel, ja vi har vært så i ett med hverandre. Du er helt rå , rå på å se, rå på å være sterk, rå på å vise kjærligheten din, rå på å være sårbar osv!

 

Her er ei dame jeg helt klart kan anbefale på det sterkeste om du ønsker detaljerte syn, vise deg veien innover,veilede deg i riktig retning så har du Anne Gard! 

Elisabeth Gimsøy 

 Kilde :  Les HER

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tusen takk Anne. Du er rå på å se og virkelig en av de beste! Du er jordnær, full av omsorg og har alltid god tid.Takk for alt du gir. Kan virkelig anbefales ! 

 Stor klem fra Kine  

~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Vi vil takke for en kjempefin, lærerik og inspirerende helg hos dere i Tysvær ! Det bærer tydelig preg av godt samarbeid og et sterkt og ressursrikt team med god forståelse, respekt og inkluderende fellesskap! Anne er en meget kunnskapsrik, forståelsesfull, omsorgsfull og dyktig terapaut med en fantastisk personlighet som oser av varme. Hennes vesen er varmt og vennligsinnet og gjennomsyrer hennes person og arbeid helt ut i fingerspissene! 

Vi er så glade for å bli kjent med Anne og de hun har rundt seg! Dere er alle flotte mennesker som utfyller hverandre perfekt og har mye å gi på hvert deres område! Takk igjen for at dere tok så godt imot oss, inkluderte oss og fikk oss til å føle oss velkomne og betydningsfulle! :) Vi gleder oss stort til å møte dere igjen!

De hjertligste hilsener fra Elisabeth og Steffen, Østfold

~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg bekrefter at Anne Gard har mange års erfaring med å ivareta ungdom og unge voksne som har mistet sin retning i livet. Hun har åpnet sitt private hjem og tatt i mot dem med åpen kjærlig favn. Hos Anne må de jobbe med hele seg og hun har en unik evne til å se hvert enkelt individ og hjelpe de videre i livet. Jeg anbefaler hennes tilbud på det sterkeste.

 Daghild Alvestad, Bokn

~~~~~~~~~~~~~~~~

 Av og til blir veien man skal gå vinglete, av og til blir veien borte.Min vei forsvant for meg for ca ett år siden, hverdagen ble forferdelig å komme seg igjennom, ingenting fungerte lengre alt  gikk galt. Alt jeg hadde drømt om forsvant sakte men sikkert foran meg. Heldigvis har jeg gode mennesker rundt meg som begynte å legge merke til at gnisten i meg var slukket. En venn av meg gav meg nr til Anne og bad meg ringe henne med en gang. Det gjorde jeg og Anne tok imot meg uten å nøle. Det reddet meg, uten den samtalen hadde jeg nok ikke vert her i dag.

Vi avtalte tid når jeg skulle få komme inn til henne. Ante ingenting hva som ventet meg da jeg satt på båten inn til Hebnes, en ting jeg viste var at dette er min eneste måte til å finne min vei igjen. Anne tok imot meg med åpne armer. Jeg husker jeg følte en lettelse av å se henne. Endelig er det noen som forstår meg, var den første tanken som kom. Anne og jeg satt lenge å pratet, selv om noen av hennes ord gjorde vondt å høre så viste jeg at det hun sier er slik det er og at den eneste måten jeg skulle kunne klare å komme meg igjennom dette er å følge hennes råd. Det var hardt , det var bein hardt, det var vel noe av det hardeste jeg har gjort i mitt liv. Utfordringene kom da jeg drog hjem igjen, men heldigvis så var Anne der for meg uansett hva det gjaldt.

Sakte men sikkert så har jeg komt igjennom mitt, og det er takket være Anne som har alltid vert der og guidet meg. Noe av det viktigste Anne lærte meg er at svarte har jeg selv inni meg og at kraften ligger der. Hva Anne gjorde meg meg, kan jeg ikke helt forklare men hun bygget meg opp igjen rett og slett. Healingene hennes er så dype, di går rett og slett inn i dypet.

For meg er Anne magisk, måten hun jobber på og ser ting på er magisk. Hun  lærer deg til å finne svaret i deg selv. For meg vil Anne alltid stå meg nær, den dag i dag reiser jeg inn til Anne for å få healing og veiledning og ikke minst bare for å være hos de er healing i seg selv.Takknemligheten er stor for at jeg har fått Anne i mitt liv.

            Takk Anne, Marina Sande,Stavanger 

~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja beskrive Anne...utruleg raus dame som gjer av det hu har,og enda litt til;--) stort varmt hjerte som kan sette seg inn i dei fleste situasjoner,stor innsikt! Er utruleg jordnær og fin på alle måter,hu tar folk slik dei er,og jobber seg tolmodig fram .Utruleg klar fin måte og legge fram ting på...slik at ein rett og slett får en fin åpning til å åpne opp for sine evner ,og til å forstå kva som skjer på en trygg og god måte.

 Det er som om eg høyrer ,husk å jorda deg...det gjentok hu heile tiden og stå i din egen kraft ,den treng du sjølve.

Eg blir heilt utruleg ydmyk og forbauset over det som har skjedd etter eg traff Anne,det var liksom berre "smokk" så har eg følt og kjent hennes trygge nærvær rundt meg heile tiden ,og eg veit at det vil eg fortsatt gjere.Du er bare bare så fantastiske at eg er mest redd for at eg drømmer ,at en så god ting tar slutt...det er en sjelden gave Anne har ,ja det er en Gude gave på det sterkeste og flotteste!

Mitt liv på denne reisen har nyleg startet og eg er så Takknemleg å få være så heldig å få ha Anne som veileder.Da er eg trygg og eg gleder meg navnesøster og sjelsøster til å vandre videre i lag ,det er så stort;-)
Du sprer Håp ,tru,og kjærlighet,så da ser ein lyset ;-)

Takk Anne for alt som du har gjort for meg uten å forventa å få noe att,det er stort Anne,men du kommer til å få mange dobla att,du som gir så mye av deg sjølve;-) Kommer det en dag der en av mine nærmeste skal ut og få healing og veiledning så er det deg eg vil anbefale for dei....Størst er kjærligheten ,ja det er den Anne;-)

All hjertevarme og hjerteklem sender eg deg Anne eg er evig takknemleg for at du var min døråpner det er ikkje bare til å vri om nøkkelen ,ein skal vite og ha respekt for det ein gjere,og det kan du Anne! Min nøkkel passet du godt på slik at det var en av dei fineste opplevelsene eg har hatt i mitt liv,når den blei vridd om i nøkkelhullet, eg var ikkje klar over at Anne var kjent for å være en døråpner:-) Har blitt utruleg glad i deg,for det du har gjort for meg og mine,så eg kan bare si Anne kan sine saker;-) Sender deg all hjertevarme og nok en gang klemmer i haugevis til deg ogTakk Anne du vakre sjel på denne jord;-)

Vennlig hilsen Anne Nygård

~~~~~~~~

Hei ,mitt navn er Kari Mette Ask. jeg kom i kontakt med Anne på et stadie i livet som jeg virkelig hadde behov for hjelp fra henne uten å ane hva det ville gjøre med mitt liv .jeg hadde gått gjennom en veldig vanskelig periode , med min tanteunge som ble kjørt ned og drept ......og dertil var jeg jo langt nede ...helt tilfeldig så kom jeg bort i Annes hjemmeside og begynte å lese med stor interesse ..... det som sto der fanget selvsagt min oppmerksomhet , men det var en annen ting som hadde en helt utrolig virkning på meg ......
det var akurat som om det bilde voktet over meg .......den energien jeg tok imot bare med å se på bilde av henne , kan ikke beskrives .....
jeg måtte bare kontakte henne .......jeg skrev en liten mail og forklarte at det var noe som sa meg at jeg måtte ha kontakt og jeg fikk svar ....

Det er den lykligste dagen i mitt liv ......det endte med at jeg ringte henne , og mens hun hørte på meg så fikk jeg healing .......det gjorde meg utrolig godt å få den behandlingen og jeg fikk en mye lettere hverdag .....hun hjelper meg på flere måter , også med min selvutvikling .
Jeg kan anbefale Anne på det varmeste , hun er virkelig en vakker blomst , jeg for min del kan bare si at uten Anne så hadde jeg ikke vært her jeg er i dag , jeg takker henne av hele mitt hjerte at jeg har fått ro i kroppen etter den ulykken .......og jeg takker henne av hele mitt hjerte for at hun er en veldig verdifull hjelp for meg i min utvikling .
Tusen takk Anne for ditt store hjerte , og all den hjelp du gir til alle disse unge , du er helt uvurdelig ........du er virkelig den vakreste sjel jeg hvet om , og tusen takk for all den hjelp du har gitt meg og mine ...ville ikke ha vært den foruten

Kari Mette 

~~~~~~

Jeg vil få dele min historie om Anne, en hjertegod og utrolig medmenneskelig dame. Jeg tok kontakt med Anne for en tid tilbake,da livet mitt stort sett dreide seg om en angstfull hverdag, med mange vonde tanker, og redsel for det meste, da spesielt sykdomsangst.

Anne tok seg tid til å lytte til meg, via meldinger og noen tlf samtaler, og endelig fikk jeg forståelse og gode råd og veiledninger fra noen, nemmelig Anne.Ingen lege eller annet helsepersonell har tatt meg på alvor, og de hadde ikke forståelse for hvordan jeg egentlig hadde det, det eneste de kunne tilby var piller i alle farger og fasonger, men siden jeg selv jobber innen helsevesenet vet jeg at piller ikke løser sånne problemer på sikt.

Anne tok seg tid til meg, svarte på alle meldingene jeg sendte, og hun har også ved mange anledninger sendt meg fjernhealing som har hjulpet meg mye.Jeg er i dag, takket være Anne (og kanskje litt meg selv) mye bedre enn jeg var for noen måneder tilbake.Anne tar seg tid til deg, lytter og er der for deg når du trenger noen, enten som samtalepartner eller som en støttespiller i tunge perioder.Jeg kan med hele mitt hjerte anbefale Anne på det sterkeste, for en mere seriøs og dyktig dame, på alle områder, finner man ikke maken til!!
Tusen takk Anne!!
Klemmer fra Gun Irene

~~~~~~~

Mitt barnebarn på et og halvt år, lå i 40 i feber og halsbetennelse på gang.Hun hadde vært i ulage noen dager og spiste minimalt og meget slapp.
Hjertet mitt blødde da jeg hørte vesla var syk. Og når avstanden er stor så var det ekstra vondt å være bestemor ….

Legen ga beskjed, om at de måtte regne at det ville ta ca 7 dager før hun var på bedring.Jeg kontaktet med Anne for å høre om hun kunne hjelpe til?

Før Anne ville ta noen som helst healing, så måtte det godkjennes av foreldre til vesla og jeg hivde meg over telefonen og fikk den av dem.Dette sier også noe om hvor seriøs Anne er på det hun utfører
Anne tok fort en fjernhealing på henne.

Og hør folkens: Vesla sto opp dagen etterpå – feberfri- hun var meget sulten, så to og halv brødskive gikk ned. Også et eple og en mandarin! Og drakk utrolig mye de to neste dagene.Har man hatt halsbetennelse så vet man at det ikke går over på noen få timer.Så jeg er ikke i tvil på noen måte, hvem som ordnet mitt barnebarn!
Har også en annen artig historie og fortelle om Anne.
Min nest eldste sønn har akkurat flyttet til et gammelt hus og der sliter de med at de ser skygger som farer forbi.

Jeg tok igjen kontakt med Anne. Anne spør hva skjer med kjøkkenet? Det er nemlig en eldre dame som oppholder seg i huset og hun er myndig og bestemt.Og hun liker ikke at ting blir forandret på, og hun reagerer sterkt på malingslukta. Det må luftes ut!! Det jeg ikke fortalte Anne var at de driver og skifter ut kjøkkeninnredningen og de driver å maler om fargen på kjøkkenet.

Så for å ikke skremme min sønn og samboer, har jeg ikke spurt enda hvordan det er for tiden, men jeg sier, at de må huske på å lufte godt ut, for det er ikke bra med malingslukt. Og sagt det flere ganger til dem. En dag skal de få se dette her, men skal vente til de flytter derfra.Anne har en utstråling, en kraft og evner som går langt utover det vanlige og anbefaler henne på det sterkeste!
Nancy- Hedemark

~~~~~~ 

Jeg heter Anne-Lise og kommer i fra Oslo.Jeg sliter med revmatisme; Psoriasis Arthritt/Bechtrev, og fikk plutselig akutt Regnbuehinnebetennelse på det ene øyet mitt, noe som er både smertefullt og kan være farlig for synet.Min kjæreste som kjenner henne fra før ba henne om hjelp, og hun var ikke sen om å hjelpe til.

Hun sendte fjernhealing flere ganger i løpet av et par-tre dager, og dette var bare helt utrolig!Jeg ble straks mye bedre, og smertene forsvant…… synet ble også bedre og bedre……… og ikke minst av alt, jeg kjente også en slags indre ro, noe jeg ikke har følt på veldig lenge, det var bare så utrolig flott! Anne,fordi om jeg ikke har kjent deg så lenge,så vet jeg med sikkerhet hvilke sterke evner du har og at du ikke nøler med å hjelpe medmennesker som trenger din hjelp.Og ikke minst;du er en vakker og hjertevarm person som det virkelig står respekt av!

Tusen, tusen takk, for all hjelp!! Anne -Lise Oslo

~~~~~~~~~~~~~~

I vår hadde vi besøk av Anne. Min datter har over lang tid hatt problem med å sove og være på sitt rom. Elektriske artikler startet av seg selv, alltid på nattestid, pærer eksploderte titt og ofte. Alt uro på rommet hennes gikk på helsen løs. Mave og rygg kronisk vond uten forklaring. Sinne uten å kunne forklare hvorfor. I dag er alt fryd. Jenta på 16 er frisk, sove som ungdom skal -lenge:) strømregning betraktelig lavere og vi har fred og ro:) Anne har for vår del gjort livet lettere.

Takk,tusen takk. Linda - Karmøy

~~~~~~
 I lang tid har jeg slitt med nedstemthet å depresjoner, følt meg tom for energi og ikke sett positivt ved noe.
Anne er ikke bare en som er et medmenneske som lytter og gir råd, hun healer også mennesker som trenger det.
Anne har besøkt sjelen min å gitt meg behandling via healing, energien min er kommet tilbake, jeg fungerer om dagene å kan omgås mennesker, noe jeg har slitt med lenge. Jeg ser fremover å kan planlegge ting å vite at jeg gjennomfører planene mine, det har jeg ikke vært i stand til på lenge.
Jeg anbefaler å la Anne hjelpe den som trenger hjelp via healing. det har hjulpet meg mye.
Kjersti - Bodø

~~~~~~ 

Jeg ønsker og fortelle mine opplevelser og min glede jeg har fått av å Kjenne Anne. Fra jeg var liten av har jeg sanset ting, men har blitt fortalt att Det er bare tull.Nå det siste året, etter jeg traff Anne, har jeg forstått det Er ikke tull, Det er det jeg har vist hele veien -Att det Er noe mer enn hva alle andre ser og føler.
De to siste årene har gitt meg store forandringer, som jeg knapt har taklet så godt.Men med Anne ved min side som Veiledet meg, rådet meg igjennom det -Har jeg nå kommet sterkere enn sterkest utav det, Jeg kan nå se tilbake -Kjenne på følelsene å ikke lengre føle vondhet, men jeg har forstått Meningen med det som har skjedd,jeg har klart og satt meg inn i enhver situasjon og reflektert og gått videre! Men, det er takke være anne sin hjelp. Hun har gitt meg den styrken jeg har mistet på veien, hun har hjulpet meg til å finne meg selv igjen,men hun har alltid sagt jeg selv må finne min egen vei, min egen tro 

Hun får enhver situasjon til å bli vendt om til noe godt. Hun er en ekstremt flink Healer, ett veldig godt medium. Anne har mange ganger gitt meg budskap som har løst utallige situasjoner, og gjort hverdagen min bedre.Jeg er veldig glad I anne, og takker hun for den enorme gjestfriheten og det varme hjertet hun har åpent for meg.
Charlotte - Oslo

~~~~~~

Jeg kommer fra ei lita bygd som heter Karasjok. Jeg er fotballdommer og har holdt på med det i 25 år nå, så begynte æ å slite med skader i føttene mine og det ble bare verre og verre, og jeg så for meg at dommer karrieren var over for meg og jeg ble veldig deprimert med å ha det så vondt som jeg hadde.
Jeg tok kontakt med Anne for to år siden for å få komme meg på føttene igjen. Jeg takker gud for at jeg fikk kontakt med Anne som er en sterk healer. Anne er et varmt og godt menneske som har gitt mæ livsgnisten tilbake gjennom støtte og veiledning . Jeg har det godt nå, og er blitt et kjempe positiv menneske. Jeg har ingen smerter lenger i kroppen min. Anne er veldig seriøs og ærlig med det hun holder på med. Tusen takk at æ har fått et godt liv Anne !

Glad i dæ fra
Ole Boine
 ~~~~~~~~

Jag har denna Varma mænniska att tacka før mitt liv och hælsa,om det inte vore før henne satt jag inte her nu.Hon besitter en enorm indre styrka såvel som stor ødmjukhet,hennes erfarenheter av livet har format henne till att bli den starka varma mænniska hon er.
Hon har många egenskaper och kvaliteter,som exempel gav hon mig en enorm energi under en tuff vinterperiod.jag kunde nog ha jobbat flera dygn i føljd efter denn healingen.Kort och gott hon kan varmt rekommenderas på de flesta plan innom det alternativa,vi behøver fler mænniskor som henne i detta kalla liv vi lever.

Lars, Sverige

~~~~~~

Mitt navn er Inger Merethe og jeg kommer fra Sandefjord.
Fikk kontakt med Anne for omtrent 5 mnd siden, noe som igjen førte til at jeg reiste til henne i midten av september,.Dette ble min åndelige pilgrimsreise...Mitt Første møte med Anne ble utrolig sterkt, jeg har alltid fått min energi fra stjernene,men Anne åpnet kontakten og energien med jorda for meg,Rundt en mnd tidligere mistet jeg en kamerat i en motorsykkelulykke, i løpet av den tiden jeg var hos Anne kom han å tok kontakt med meg.

Og det han sa til meg igjennom Anne og måten hun forklarte hans utseende, og måten han lo på var identisk med hvordan han var.
Anne kunne også fortelle meg ting som han fortalte til henne og som bare han og jeg visste, en utrolig spesiell opplevelse
Ved ett annet møte jeg hadde med Anne så tok hun en regresjon på meg (tilbake til tidligere liv), det var ett utrolig kick, kjenner suget og roen i magen ennå, en mega deilig opplevelse....(Jippi)

Videre så har Anne drevet med fjernhealing på meg og gitt meg veiledning, noe som har hjulpet meg mye på min vei.
Ellers så er Anne en person som en omtrent kan le seg ihjel sammen med,. humor er en god og viktig ting i relasjoner med mennesker,.
Hun har hjulpet og hjelper meg masse den dag i dag,.Jeg opplever Anne som en utrolig varm og omtenksom sjel. Så Anne kan nok brukes til litt av hvert, hun kan anbefales på det sterkeste:)), 
Lykke til Anne,. glad i deg. Inger Merethe
 ~~~~~~

Det var ettermiddag, vi satt sammen ved kjøkkenbordet etter en god middag. Midt i samtalen så sa Anne plutselig :”jeg ser et smykke”, vil du fortelle meg historien ?
Når slike utsagn plutselig kommer, og kommer uventet så stusser man et øyeblikk, ja faktisk en stund.....jeg følte stumhet, ja jeg var for noen minutter satt helt ut, jeg visste ikke hva jeg skulle svare, for jeg hadde ikke svar, mattheten var slående, uvelheten var påtakelig.

Hjernen arbeidet veldig, jeg enset ingenting annet enn at jeg arbeidet meg tilbake i tid i en voldsom hastighet og at det etter hvert ble klarere og klarere etter hvert som minuttene raste avsted...Med ett presset tårene seg på, de presset seg fram til hulkgråt. Jeg er ingen smykkebærer, men jeg har fått et smykke av en samisk smykkekunstner, et smykke med sterk symbolbudskap.
For 15 år siden fikk jeg dette smykke med ordre om at dette ikke er ditt, du skal ikke bære det, du skal levere det videre en eller annen gang. Du skal levere det fra deg, til en som virkelig trenger det, til en person som trenger smykkets styrke, som trenger det i sin livssituasjon......

Det gikk mange år, jeg bar ikke smykket, men hadde det liggende i lommeboka i en liten plastpose.Jeg hadde lagt merke til en dame på min egen alder på butikken, det var tydelig at hun var i en dramatisk forandring, en sykdomsforandring....jeg tok en dag mot til meg, gikk bort til henne på butikken og sa: “jeg har noe til deg, noe som jeg vil at du skal bære”, fram fra lommeboka fisket jeg fram “det sterke” smykket og la det forsiktig i hennes kalde hånd...

Det gikk en tid før jeg tenkte noe mere på dette smykket,, Butikken der jeg bodde fungerer på mange måter som et nyhetsbyrå og en dag overhørte jeg en samtale mellom to eldre damer, jeg hørte bare bruddstykker av samtalen....”hun ligger på Radiumhospitalet og er visst veldig dårlig.....”
Det gikk en frost gjennom hele meg....det gnaget i mange uker, men jeg forskjøv det i mange måneder, ja det gikk vel år...men så var hun der, på butikken, hun så på meg, jeg vek i blikket, men smilte gjorde vi begge to...det hører med til historien at denne kvinnen bærer også navnet " Anne". 
Dette var historien om smykket, en historie som vekket  min nyskjerrighet 

Anders, Nordland
 ~~~~~~~~

Jeg har hatt opplevelser i mitt voksne liv som har gjort meg usikker, og søken etter svar for fremtiden og veivalg, har vært stort.
Jeg var så heldig å bli kjent med Anne som hjalp meg igjennom denne prosessen, jobben ligger selvfølgelig alltid hos enn selv, men Anne har hjulpet meg med sin klarsynthet og kunne forklare meg om mine fremtidige valg. I motsetning til mange andre som har fått noen gaver og egenskaper, så fokuserer Anne på hele menneske, og har hjulpet meg i å kunne se fremover, advare meg mot valg jeg har måttet ta, samt veiledet meg på en god måte igjennom ett landskap som jeg selv ikke evnet å se helheten av. Hun har sett de store valgene mine, hvilke personer jeg har nært rundt meg, og hva jeg bør ta hensyn til hos disse.
Min opplevelse er at Anne har sett hvilke store betydningsfulle hendelser som kommer inn i mitt liv, har på en fin måte hjulpet meg å se konsekvenser av de eventuelle valg som ligger fremfor meg.

Geir

~~~~~~

Jeg ser på Anne som en Kvinne med Stor livserfaring og bredt livssyn. Hun er forståelsessfull og en aktiv kvinne,men hjelpsom er hun på det sterkeste.Om jeg noen gang står i tvil, er hun alltid beredt til og hjelpe,og forklare og veilede. Hun er ikke den kvinnen som sier Det må du gjøre,og det. Hun er veldig flink til og la andre Råde seg selv til det magen sier.

Hun har aldri tatt feil når det gjelder min fortid og det fremtidige jeg har møtt.Hun er en kvinne som er veldig få av i det alternative. Hun bruker de evnene hun har,Og hjelper deg med dem.Hun er ellers Lattermild og utrolig positiv,men også rett på sak.
Man får energi av og prate med henne - :)
Charlotte