Anne Gard

HELHETS TERAPEUT 

 

 

Min evne til å kunne kommunisere med den andre siden samt forutse traumatiske så vel som positive hendelser har vært en stor og naturlig del av min oppvekst. Men det å godta denne siden av meg selv har tatt mange år. Men likevel når jeg ser tilbake på hendelser gjennom livet så ser jeg at det var nødvendig å bruke denne tiden for å komme dit jeg er i dag.

Jeg har en rik og variert livserfaring på godt og vondt som har gitt meg en verdifull læring. Min ambisjon er å kunne bruke mine evner, samt min livserfaring til å kunne bistå andre - slik at de få mer tilgang til sine egne ressurser og sin egen styrke, samt høyne sitt selvbilde og videreutvikle seg selv.

Jeg har alltid likt å jobbe tett innpå menneskesjelen. Mennesket er komplekst sammensatt og ufattelig spennende og givende å jobbe med, og jeg anser det som et stort privilegium å få lov til å bistå andre i deres utvikling og hjelpe og inspirere andre til å bli den beste versjonen av seg selv. Derfor er jeg utrolig takknemlig for alle mine erfaringer, positive som negative fordi hver erfaring forsterker mine evner og mitt høyere selv.

Allerede som 18 åring begynte jeg å arbeide i besøkstjenesten i Røde Kors hvor jeg gikk i tjeneste i mange år. Jeg har i tillegg erfaring fra "Støttetelefon mot seksuelt misbrukte" hvor samtaleterapi, foredrag og det å lede støttegrupper var en viktig del av jobben.

 

Foruten Livets skole og Pedagogisk utdannelse, så har jeg :

- Jobbet med Livsveiledning siden 1998

- Jobbet med healing siden 2002 

- Sertifisert i ThetaHealing DNA 1 og ThetaHealing DNA 2 Avansert.

- Sertifisert Reiki Master Healer/Teacher 

- Sertifisert Hypnoterapeut.

- Quantum Touch Healer

- Healing Code Healer

- Grunnutdanning i Kinesiologi ( ved Biomedisinsk Senter ) som blant annet innebærer lære i : Målbalansering - Adferdsbarometer - Urtemedisin - Ernæring - Kosthold - Stressmestring - TFT - Sabotasjeprogram - Blomstermedisin - Quantum Touch Healing - Healing Code - Kroppsbalansering mm.

 

Jeg har 20 års erfaring som :

- Samtaleterapeut

- Livsveileder / Coach

- Kurs og Foredragsholder.

 

Summen av dette arbeidet kombinert med mine egne opplevelser gjør at jeg har en nokså relevant og variert erfaring. Men den største og viktigste utdannelsen har jeg fått igjennom mine erfaringer i livet