Anne Gard

HELHETS TERAPEUT 

 

 

Jeg er sertifisert i Thetahealing DNA 1 Basic,Thetahealing DNA 2 Avansert, Reiki Master Teacher, Healing Code og Quantum Touch

Healingsenergien kan hjelpe kroppen å åpne blokkerte energibaner, slik at det blir mest mulig fri flyt. Jeg oppretter en forbindelse mellom deg og healingsenergien, som bidrar til å styrke, sette fart på og vekke kroppens egen helbredelsesevne.

Healing er ingen mirakelkur mot sykdom, selv om noen kan oppleve at spontane bedringer forekommer. Det er  klienten selv som trekker til seg healingsenergien - og energien vil gå der det er størst behov for den.

Jeg er kun et verktøy, en formidler av energien - og er nøytral når det gjelder hvordan energien skal virke. En trenger nødvendigvis ikke å være syk for å kunne ha utbytte av healing. Regelmessige healingseanser vil kunne forebygge at spenninger setter seg og vil også kunne formidle en indre ro og livsglede. Dermed vil den kunne øke livskvaliteten til den enkelte.

Healing erstatter ikke vanlig medisin eller kurer som du er foreskrevet av din fastlege eller spesialist. Du må IKKE avslutte noen som helst medisinsk behandling mens du mottar healing hos meg uten å ha søkt råd hos din lege.

 

Jeg kan tilby forskjellige typer healing :

 

THETA HEALING  Les

REIKI HEALING    Les

HEALING CODE

QUANTUM TOUCH

LYDHEALING        Les

FJERNHEALING   Les

 

Loven om alternativ behandling   Les