Anne Gard

    HELHETSTERAPEUT 

 ET LIV I BALANSE 

 

 

 

 

 

Jeg kan tilby ulike former for tilrettelagt coaching som blir tilpasset ut i fra hver enkeltes individuelle behov. Hver fase i livet har sine utfordringer og noen ganger kan disse utfordringene ta overhånd og da kan det være fint å ha noen å reflektere sammen med slik at veien blir lettere å gå.

 Du får hjelp og veiledning til å se deg selv i et annerledes perspektiv, større tilgang til dine egne ressurser/evner og muligheten til å oppdage og bli kjent med essensen i deg selv, noe som vil hjelpe deg til å komme mer inn i din egen rytme og retning. 

Vi mennesker besitter en utrolig styrke til å skape vår egen tilværelse og det vi ønsker for oss selv, men noen ganger trenger vi en påminnelse om hvor kraftfulle vi egentlig ER 

 

 

Jeg har en bred og mangfoldig kundekrets som strekker seg fra :

Toppidrettsutøvere, artister, clairevoyante, kunstnere, forfattere, psykologer og lærere til barn/ungdom, foreldre, pårørende og enkeltmennesker som har mistet retningen sin, står fast eller vil ut av destruktive mønster. Hver fase i livet har sine utfordringer og noen ganger kan disse utfordringene ta overhånd og da kan det være fint å ha noen å reflektere sammen med slik at veien blir lettere å gå.

 

Kjærlig hilsen, Anne 

  

 

Ditt navn

Din e-postadresse

Ditt telefonnummer

Din melding