Anne Gard

HELHETS TERAPEUT 

 

Artisten Anne Gard 

Min bakgrunn er innenfor sjamanisme/naturforståelse og formidling gjennom tromme og chanting.På bakgrunn av sterke bånd og tilknytning til sjamanismen ble dette et naturlig hovedelement i musikken min. Sjangeren og låtene kan ansees som en musikalsk formidling av et kanalisert urspråk.
 
Instrumentene er ofte inspirert av urkultur i tråd med røtter fra indiansk, samisk og etnisk musikk. Min frihet og kjærlighet i musikken inspirer meg til å åpne opp å gi meg hen til det store mangfoldet i låtene
 
Mitt første musikk prosjekt startet i Oktober 2017 da jeg fikk et oppdrag fra et Yoga Studio om å lage en CD hvor inspirasjonen skulle være hentet fra Hinduismen.
 
I etterkant av denne utgivelsen reiste jeg til Finnmark og gikk på ny i studio. Denne gangen tok jeg med meg artisten Trine Strand og lagde flere spennende låter gjennom prosjektet “ Når jord og himmel møtes “ hvor jeg tok utgangspunkt i min egen livsreise. Første singel kom ut i August 2018 og fikk tittelen  ” When earth and heaven embrace ". Deretter fulgte singlene " Take Me Home " og " Hidden Messages "